woensdag 12 november 2008

Stone Mountain Park


Hoewel het nu echt herfst wordt bij ons, regenachtig en koud, was het afgelopen weekend nog prima. We hadden afgesproken met een 5-tal Nederlandse stellen om naar Stone Mountain Park te gaan. Dit park heet zo omdat er een enorm brok graniet ligt van zo'n 300 meter hoog. Dit blok kun je beklimmen en men heeft in het graniet een beeltenis uitgehakt. Dit is gedaan door dezelfde man die de presidenten heeft uitgehakt in Mount Rushmore.


In het park zijn vele attracties te vinden en met enige regelmaat worden er evenementen georganiseerd. Dit keer was het een Pow-Wow, oftewel een dag waarop indianen samenkomen. Het lijkt is bedoeld om te tonen hoe men vroeger leefde en hoe men zich kleedde. Het was er niet heel druk maar het was erg leuk. Wessel schrok zich soms een hoedje als men geweerschoten losten. De kleding van sommige indianen was erg indrukwekkend.









Erg leuk was de roofvogelshow, helaas waren er later 2 vogels ontsnapt waarvan er 1 tegen een ruit is gevlogen en ter plaatse overleed.


De zon scheen volop en daar werd volop van geprofiteerd, we hadden allemaal eten en drinken meegenomen en kleden. Het was super lekker.

Geen opmerkingen: